فرزندآوری، تربیت فرزند، شناسایی و مراقبت از مادران باردار در معرض خطر سه شاخص مهم جمعیتی است که تربیت فرزند از اولویت بیشتری برخوردار است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت گفت: فرزندآوری، تربیت فرزند، شناسایی و مراقبت از مادران باردار در معرض خطر سه شاخص مهم جمعیتی است که تربیت فرزند از اولویت بیشتری برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، محمدرضا مشایخی دولتآبادی عصر چهارشنبه در همایش تبیین سیاستهای کلی جمعیت مبتنی بر سلامت مادر و کودک برای ارتقاء نرخ باروری کلی در این شهرستان با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: در هفته ملی جمعیت برنامههای مختلفی در نظر گرفته شد که با کمک همکاران ستاد و مراکز بهداشتی و درمانی این برنامهها اجرایی شد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از کشورها بر روی افزایش مقوله جمعیت برنامهریزی کردهاند، بیان داشت: در کشور ایران موضوع جمعیت، برنامهریزی و تعاملات فرهنگی و اجتماعی مرتبط با آن در دورههای مختلف تاریخی مورد توجه بود به گونهای که مسئولان و سیاستگذاران جمعیتی در عالیترین سطوح به آن توجه ویژه دارند.
رئیس مرکز بهداشت جیرفت با اشاره به بیانات و تدابیر مقام معظم رهبری در زمینه سیاستهای جمعیتی کشور افزود: امروزه با روند کاهشی نرخ جمعیت در آینده نزدیک با جمعیت پیر و سالمند مواجه میشویم و در این راستا باید همگی دستورات و فرامین مقام معظم رهبری را در زمینه سیاستهای جمعیتی کشور اجرا کنیم.
وی ابراز داشت: باید جمعیت جوان و پویایی داشته باشیم تا به کمک جامعه جوان بتوانیم از آرمانها و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کنیم.
مشایخی با اشاره به سه شاخص مهم سیاست افزایش جمعیت تصریح کرد: این سه شاخص شامل فرزندآوری، تربیت فرزند، شناسایی و مراقبت از مادران باردار در معرض خطر است که تربیت فرزند از اولویت بیشتری برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای سیاستگذاری افزایش جمعیت اقداماتی را انجام داده است، خاطرنشان کرد: افزایش جمعیت و نرخ تولد باید به میزان معمول و نرمال صورت گیرد.
رئیس مرکز بهداشت جیرفت گفت: بر اساس آمار و اطلاعات در شهرستان جیرفت 2400 خانواده دارای دو فرزند و بیش از 1000 زن نازا هستند که در این راستا باید آموزشهای صحیح در زمینه سن ازدواج و سن باروری صورت گیرد.
وی با اشاره به اهمیت نقش قرصهای مکمل غذایی و اینکه 400 هزار قرص اسیدفولیک توزیع شده است، بیان داشت: با ابراز تأسف فقر آهن در جنوب کرمان در بین زنان و نوجوانان بسیار است.
مشایخی با اشاره به اینکه در برنامهریزی برای گروه های سنی میانسال از میزان استاندارد پایین هستیم، اظهار داشت: انتظار داریم که در این راستا اقدامات بیشتری صورت گیرد.
كد خبر:35746
منبع خبر:فارس
تاريخ خبر:1395/03/06