مدیر مدرسه علمیه رسول اکرم(ص) همدان عنوان کرد: نگاه اسلام به بحث جمعیت و فرزندآوری یک نگاه واقع بینانه،بامنشاروانشناسی و جامعهشناسی نه با دیدگاه فردی بلکه بر اساس اصل توحید است.
مدیر مدرسه علمیه رسول اکرم(ص) همدان عنوان کرد: نگاه اسلام به بحث جمعیت و فرزندآوری یک نگاه واقع بینانه، با منشاء روانشناسی و جامعهشناسی نه با دیدگاه فردی بلکه بر اساس اصل توحید است.
عباس موسیوند، مدیر مدرسه علمیه رسول اکرم(ص) همدان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: نگاه اسلام به بحث جمعیت و فرزندآوری یک نگاه واقع بینانه، با منشاء روانشناسی و جامعهشناسی نه با دیدگاه فردی بلکه بر اساس اصل توحید است.
وی افزود: اگر اسلام تأکید بر فرزندآوری بدون در نظر داشتن جنسیت آنها میکند بر این اصل است که خانوادههایی که تعداد فرزندان بیشتری دارند به لحاظ اخلاقی و روانی تأثیر مثبتی بروی یکدیگر خواهند داشت و در تکامل یکدیگر نقش بسزایی ایفا میکنند، در جامعه و کشورهای غربی که اصولا خانوادهها تک فرزندی هستند، به دلیل عدم صرف زمان کافی والدین با فرزند خود او را دچار آسیبهای روانی میکنند.
موسیوند ادامه داد: خانوادههای پرجمعیتی که پدر و مادر اصول تربیتی را درست رعایت کرده باشند، به لحاظ اخلاقی و روانی به طور یقین فرزندان تأثیرات مثبتی را در خانواده و جامعه خواهند گذاشت، به لحاظ بعد اجتماعی نیز، نظریهپردازان و جامعهشناسان، افزایش جمعیت را یکی از مولفههای قدرت جامعه امروز بیان میکنند.
مدیر مدرسه علمیه رسول اکرم(ص) همدان با بیان اینکه نیروی جوان کشور میتواند باعث اقتدار، بعد نظامی و سیاسی کشور شود خاطرنشان کرد: کشورهایی که جمعیت آنها رو به پیری میرود و جمعیت جوان و تولید کننده آنها رو به کاهش است در آینده کشوری ضعیف خواهند شد.
وی بیان کرد: مبنای فرهنگ غرب، فردگرایی است، لذا ازدواج افراد در چنین جامعهای به لحاظ وظیفه دینی نیست بلکه به جهت رفع نیازهای شخصی آن هم به آن مقدار که او را راضی کند و به آرامش برساند انجام میگیرد و مبنای شعار خود را بر این اساس قرار دادهاند که فرزند کمتر، رفاه بیشتری را به دنبال خواهد داشت در صورتی که اگر کاهش جمعیت میتوانست معظلات جامعه را رفع کند در حال حاضر جامعه غرب نباید با مشکلات بسیاری که مشاهده میشود روبرو بود.
این مدرس حوزه علمیه همدان اذعان کرد: اگر قانون گزاران برنامهها و عملکردهای مناسبی را در این خصوص اتخاذ و اجرایی کنند، نه تنها فرزند بیشتر به معنای سلب رفاه از زندگی نیست، بلکه میتواند به پیشرفت رفاه و آرامش روانی و اخلاقی فرد و جامعه نیز کمک کند، دانشگاهها و موسسات عالی، آموزش و پرورش، حوزه علمیه، رسانهها و غیره همگی میتوانند نقش مهمی در امر فرهنگ سازی افزایش جمعیت و تفهیم درست آثار مثبت این امر برای عموم مردم و جامعه داشته باشند.
كد خبر:36299
منبع خبر:ایکنا
تاريخ خبر:1395/05/29