در حالی که امروز زوج های غربی از فرزندآوری هراس دارند، اما فرزندآوری در خانواده های ایرانی برگرفته از فرهنگ اسلامی است.
رئیس شورای شهر اردبیل با اشاره به تفاوت های فرهنگ اسلامی و غربی گفت: در حالی که امروز زوج های غربی از فرزندآوری هراس دارند، اما فرزندآوری در خانواده های ایرانی برگرفته از فرهنگ اسلامی است.
به گزارش خبرنگار مهر، ذکی الله خوشبخت شامگاه جمعه در جشنواره دوقلو و چندقلوهای اردبیل افزود: غرب امروز بجایی رسیده که خانواده ها در آن مسئولیت فرزند را نپذیرفته و از فرزندآوری هراس دارند.
وی ادامه داد: این درحالی است که خانواده ها ایرانی با فرهنگ اسلامی مسئولیت فرزندان خود را پذیرفته و امت اسلامی را توسعه می دهند.
رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل خانواده در کشورهای غربی را برگرفته از تفکر اومانیسم و در کشورمان با تفکرات اسلامی برشمرد و این اصل را مهمترین دلیل در پایداری بنیانهای خانواده دانست.
وی همچینن به اقدام غرب در توهین به مقدسات و پیامبر عظیم اسلام حضرت محمد (ص) اشاره کرد و با تقبییح این عمل تاکید کرد که خداوند خود در قرآن فرموده که ما از پیامبر خود حمایت و آن را یاری خواهیم کرد و امروز نیز چنین است.
خوشبخت توهین به مقدسات اسلامی را نشان دهنده دموکراسی پوشالی غرب دانست و تاکید کرد: غرب با اتاق فکر صهیونیسم و طناب پوسیده آن خود را به مخمصه انداخته است.
وی با بیان اینکه کشورهای غربی باید بدانند که نباید دیگر با این طناب خود را به گودال نیستی هدایت کنند، تاکید کرد: دوران اینگونه اقدامات و تفکرات به پایان رسیده و غربی ها باید بیدار شوند، چراکه آنها با ایجاد داعش، وهابیت و... نمی توانند چهره اسلام را مخدوش کنند.
این مسئول نامه رهبر انقلاب به جوانان اروپایی و آمریکایی را همچون نامه امام راحل (ره) به گورباچف دانست و یادآور شد: بیدارگری اسلامی امروز دنیا را فراگرفته و این هشداری به غرب است که به صهیونیسم بیش از تکیه نکند.
حل مشکل میزان باروری تهران، با ازدواج 10درصد از جوانان
ایسنا 1/11/93- مدیرکل امور بانوان استانداری تهران گفت:اگر 10 درصد از جوانان در آستانه ازدواج تشکیل خانواده بدهند، مشکل میزان باروری در استان تهران تا حد قابل توجهی مرتفع خواهد شد .
به گزارش سرویس شهری ایسنا،
زهرا ساعی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری تهران در چهارمین جلسه کمیته کاری بهداشت و سلامت خانواده استان تهران که با حضور اساتید دانشگاه و نمایندگان و مشاورین بانوان دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، با اشاره به راهکارهای این کمیته جهت حل مشکلات و موانع بهداشت و سلامت خانواده در استان اظهار داشت: مسائل جمعیتی استان تهران از قبیل افزایش سن ازدواج، طلاق، کاهش فرزندآوری، سلامت زنان و بهداشت خانواده از مهمترین موضوعات مرتبط با خانواده است که در این جلسه با جدیت مباحث منسجمی درباره آن مورد طرح قرار گرفت و درصدد حل و فصل موانع پیش رو در این حوزه هست .
وی افزود: طرح جامع جهت بررسی مسائل بهداشت و سلامت زنان و جمعیت در استان تهران در دست بررسی و مطالعه است و به زودی به مرحله تدوین و تهیه می رسد. همچنین در همین رابطه در کمیته کاری زنان و بهداشت و سلامت خانواده استان با توجه به مسائل مطرح شده، مقرر شد، تا بررسی جامعی از مطالعات حوزه زنان و خانواده با محوریت سلامت، بهداشت و جمعیت استان تهران توسط مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران انجام شود تا بتوانیم در راستای حل و فصل معضلات این حوزه از آن استفاده کنیم.
ساعی تصریح کرد: همچنین در این بررسی ها واکاوی منسجمی در حوزه اولویت های بهداشت و سلامت زنان روستایی و عشایر استان انجام می شود تا اقدامات لازم جهت ارتقا وضعیت سلامت و بهداشت زنان استان تهران صورت بگیرد .
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران ساعی ادامه داد: اگر 10 درصد از جوانان در آستانه ازدواج تشکیل خانواده بدهند، مشکل میزان باروری در استان تهران تا حد قابل توجهی مرتفع خواهد شد .