ما نباید تربیت فرزندانمان را به مدرسه بسپاریم، بلکه باید فرزندان خود را در محیط خانواده تربیت کنیم،مدیریت تربیت باید بر عهده پدر و مادر باشد.
حسینی گفت: ما نباید تربیت فرزندانمان را به مدرسه بسپاریم، بلکه باید فرزندان خود را در محیط خانواده تربیت کنیم،مدیریت تربیت باید بر عهده پدر و مادر باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جیرفت: همایش ازدواج و فرزند آوری با هدف شناخت و برطرف کردن مشکلات ازدواج و تبلیغ فرزند آوری، پیش از ظهر امروز سه شنبه (29 اردیبهشت) در مکان سالن شهید مداحی پور جیرفت برگزار شد.
در ابتدای همایش حجت الاسلام کرمی پور امام جمعه جیرفت به مسئله ترس از فقر در ازدواج پرداخت و گفت: بعد از فتح مکه توسط مسلمانان، تعدادی از زنان نزد پیامبر آمدند و پیامبر از آنها تعدادی عهد در سوره های ممتحنه و انعام گرفتند از جمله اینکه فرزندان خود را از ترس فقر نکشید، بعضی ها می گویند که ما درآمدمان کم است خداوند در جواب آنها می فرمایند: مبادا فرزندان خود را بکشید، خداوند به لطف خود شما را بی نیاز و مستغنی می کند.
حجت الاسلام کرمی پور به تبلیغ های غرب برای کاهش جمعیت در ایران اشاره کرد و افزود: غرب می گوید اگر فرزند زیاد داشته باشید آزادی شما کم می شود، دیگر نیازی نیست فرزند زیاد داشته باشید. حال اگر به آمار جمعیت سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس توجه کنیم می بینیم که این سه کشور از نظر مساحت به اندازه ایران هستند اما جمعیتشان 210 میلیون نفر است.
در ادامه گفت: اینکه بعضی ها می گویند ما شاغل هستیم و یا در حال تحصیل هستیم و نمی توانیم فرزند داشته باشیم، هیچ یک از این دو مسئله مانعی برای فرزند داری نیست، کاهش جمعیت ضربه سنگینی به شیعه استکه باید این مسئله را جدی بگیریم.
حجت الاسلام انجم شعاع مسئول سازماندهی و نظارت مدیریت حوزه های علمیه استان در ارتباط با رفع مشکلات افرادی که دارای فرزندان زیادی هستند؛ اینطور بیان کرد: مسئولان باید به مشکلات آنها رسیدگی کنند از جمله: بیمه، اشتغال، مسکن و... در این زمینه حوزه علمیه برای خواهران برنامه هایی در دست اقدام دارد که شامل مرخصی زایمان و شیوه حضور در کلاس ها به صورت نیمه حضوری و غیر حضوری و طرحی دیگر که بر اساس آن خانواده ها بر اساس تعداد فرزندان رتبه بندی می شوند و بر حقوق آنها تاثیر مستقیم دارد.
در طی این مراسم به نتایج تک فرزندی از دیدگاه روانشناسی اشاره شد که از جمله این نتایج می توان به موارد ذیل اشاره کرد: فرزند سالاری، بلوغ زودرس، کم شدن روابط اجتماعی و عدم جامعه پذیری، کاهش انسجام خانواده، تضعیف شبکه ارتباطی خویشاوندی و جایگزینی رسانه و کم شدن ارتباطات لسانی.
خانم حسینی مدرس حوزه و دانشگاه در رابطه با ازدواج گفت: هیچ بنایی نزد خداوند محبوب تر از ازدواج نیست، اگر خانواده بخواهد از هر بعدی چه اقتصادی، چه اجتماعی و فرهنگی به کمال برسد تیاز است که آن خانواده فرزندانی داشته باشند، البته ما باید در انتخاب همسر توجه کامل را داشته باشیم، استفاده از اندیشه و تجربه دیگران بهترین کمک در امر ازدواج است.
حسینی با اشاره به امر تربیت، اظهار داشت: ما نباید تربیت فرزندانمان را به مدرسه بسپاریم، بلکه باید فرزندان خود را در محیط خانواده تربیت کنیم،مدیریت تربیت باید بر عهده پدر و مادر باشد.
در پایان این همایش به مقالات برتر در حوزه موانع ازدواج آسان، نتایج تک فرزندی وتربیت دینی جوایزی اهدا شد.
كد خبر:29591
منبع خبر:شبستان
تاريخ خبر:1394/02/29