به یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از هزینه زوجهای نابارور در بخش دولتی تحت عنوان تعرفه دولتی پرداخت میشود.
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به پرداخت بخشی از هزینههای درمان ناباروری گفت: به یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از هزینه زوجهای نابارور در بخش دولتی تحت عنوان تعرفه دولتی پرداخت میشود.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمد آقاجانی، معاون درمان وزیر بهداشت در نشست خبری به مناسبت هفته دولت، به تشریح اقدامات معاونت درمان وزارت بهداشت پرداخت و اظهار کرد: مردم در دوره پیش از دولت یازدهم، مشکل پرداخت از جیب داشته ۶۰ درصد هزینههای خود را از جیب پرداخت میکردند. پیش از این تجهیزات بیمارستانی کاملا فرسوده شده و عملا بیمارستان ها ورشکست شدهاند.
وی با تاکید بر اینکه برای اصلاح مشکلات، طرح تحول را بعد از شش ماه تحقیقات در نیمه اردیبهشت سال ۱۳۹۳ آغاز کردیم، تصریح کرد: بعد از اجرای این طرح در دو سال و نیم گذشته، نظرسنجیهایی توسط خبرگزاری ایرنا، وزارت کشور، وزارت اطلاعات و صدا و سیما انجام شده که در تمام آنها، مردم از طرح تحول ابراز رضایت کرده و بر این اساس، وزارت بهداشت از نظر جلب رضایت مردمی، در صدر دستگاههای دولتی قرار گرفته است.
آقاجانی با بیان اینکه در طول اجرای طرح تحول سلامت، ۱۰ میلیون و ۶۷۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار گرفتند، تصریح کرد: ۱۶ میلیون نفر از خدمات طرح تحول استفاده کرده و هزینه پرداخت از جیب مردم از ۳۷ درصد به شش درصد در شهرها و سه درصد در روستاها کاهش یافته است.
آقاجانی در واکنش به سوال خبرنگاری درباره نحوه تاسیس قطب های سرطان با اشاره به بالارفتن سن جمعیت کشور و افزایش ابتلا به سرطان گفت: هم اکنون شبکه مراقبت از سلامت را طراحی کردهایم. این شبکه در سه سطح ارائه خدمت میکند؛ سطح اول با ۱۳۱ مرکز، خدمات تشخیصی، غربالگری و خدمات سرپایی است.
معاون درمان وزیر بهداشت با اظهار اینکه در سطح دو، خدمات درمانی، تشخیصی و سرپایی تخصصی در ۳۷ مرکز ارائه میشود، ادامه داد: در سطح سه نیز ۱۴ مرکز فوق تخصصی، همه نوع خدمات جامع سرطان از جمله پرتودرمانی، جراحی و ... عرضه میشود.
وی اضافه کرد: ۳۷ مرکز سطح دو و ۱۴ مرکز سطح سه با سرمایه بخش خصوصی ساخته می شود که.در انتظار نهایی شدن قرارداد آنها هستیم.
معاون درمان وزیر بهداشت با اعلام یک خبر خوش در هفته دولت اعلام کرد: هفت اورژانس هوایی جدید در هفت نقطه کشور راه اندازی میکنیم. همچنین ۱۵۰ هزار کیلومتر راه روستایی و فرعی در کشور داریم که هدف نهایی ما تاسیس ۴۴ پایگاه اورژانس هوایی در کشور است.
آقاجانی با بیان اینکه ۱۶۰۰ آمبولانس پیشرفته جدید به ناوگان ۱۱۵ افزوده خواهد شد، تصریح کرد: ۸۰۰ دستگاه تا کنون راه اندازی شده و ۸۰ دستگاه دیگر تا پایان ۹۵ به ناوگان کشوری اضافه میشود.
وی وعده داد که برنامه داریم که تا پایان سال ،۵, ۲۰۰ دستگاه اورژانس موتوری به ناوگان فعلی شهر تهران اضافه شود.
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ایران و برزیل دارای بالاترین نرخ سزارین به نسبت جمعیت این کشورها در دنیاست افزود: این روند در طرح تحول سلامت تغییر کرده و تا این لحظه، ۶,۵ درصد از سزارین های انجام شده در کشور کاهش یافته و یک میلیون و ۱۵۰ هار زایمان طبیعی انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه برنامه تاسیس ۱۸۰۰ واحد اختصاصی زایمان ADR را در سراسر کشور داریم عنوان کرد: ۸۰۰ واحد آن راه اندازی شده و مابقی هم در طول سال جاری افتتاح میشود.
آقاجانی با بیان اینکه پنج برنامه مهم برای ترویج زایمان طبیعی را اجرا میکنیم تصریح کرد: رایگان کردن زایمان طبیعی، فراهم شدن شرایط زایمان مجدد و دوره های آموزش و توانمندسازی عامل زایمان و مادران باردار را در حال اجرا هستیم.
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ۱۷ مرکز جدید درمان ناباروری در کشور تاسیس می کنیم ادامه داد: این ۱۷ مرکز با تمرکز بر استان هایی مانند کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان، گلستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان که هیچ مرکز درمان ناباروری ندارند و علاوه بر این استانهای دیگری که مرکز دولتی درمان ناباروری ندارند راه اندازی می شود.
وی ادامه داد: در حال تجهیز و نوسازی ۲۴ مرکز موجود درمان ناباروری هستیم.
آقاجانی با اعلام اقدام جدید وزارت بهداشت برای کمک به درمان زوجهای نابارور تصریح کرد: دو میلیون زوج نابارور در کشور داریم که میخواهیم ۸۵ درصد از هزینه های درمان آنها را بر مبنای تعرفه دولتی به صورت رایگان حساب می کنیم.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه این برنامه را امروز ابلاغ می کنیم خاطرنشان کرد: ۱۰۵ میلیارد تومان بودجه برای این برنامه اختصاص داده ایم که بیشتر این مبلغ مربوط به بخش تشخیصی درمانی است.
وی با توضیح اینکه به یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از هزینه IVF زوج های نابارور در بخش دولتی تحت عنوان تعرفه دولتی پرداخت می شود اضافه کرد: زوج ها فقط باید ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزار تومان را از جیب پرداخت کنند که این اقدام تا سه بار تحت پوشش دولت قرار دارد.
معاون درمان وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه پیش از طرح تحول، ۶۷ درصد بیمارستان ها فرسوده بودند افزود: در طرح هتلینگ، دو میلیون متر مربع از بیمارستان های کشور را با ۵۰ هزار تخت بیمارستانی و ۷۷ هزار قلم دستگاه، تجهیز کردیم.
وی با بیان اینکه ۱۲ هزار و ۵۰۰ اتاق استراحت کادر پرستاری ساخته شده خاطرنشان کرد: ۲۷ هزار قم تجهیزات پزشکی در رنج قیمتی ۵۰ میلیون تا پنج میلیارد تومان در بیمارستان های کشور تجهیز شده است.
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ۵۷۶۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در ۳۰۱ شهر در مناطق محروم به صورت تمام وقت مشغول به کار هستند تصریح کرد: این پزشکان در شیفت عصر و شب که پیش از آن کمبود نیرو داشتیم نیز فعالیت می کنند.
وی با تاکید بر اینکه هر شب ۸۰۰ پزشک متخصص در ۱۹ رشته در همه بیمارستان های مشمول طرح تحول سلامت خدمت می کنند اضافه کرد: ۷۰۰ هزار شب کشیک در طرح تحول انجام شده که شامل خدمات اورژانس، جراحی اورژانس و رسیدگی و مراقبت بیماران بدحال و ... می شود.
آقاجانی با تاکید بر اینکه ۵۶۸ کلینیک در ۳۵۵ شهر کشور قریب ۸۰ میلیون بار ویزیت داشته اند گفت: ۲۵۰ پلی کلینیک در حال ساخت است.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ کلینیک ویژه تا پایان سال ۹۵ ساخته خواهد شد اضافه کرد: ۶۵۰۰ مطب در این کلینیک ها ایجاد می شود.
كد خبر:37016
منبع خبر:ایکنا
تاريخ خبر:1395/06/10