حمایتهای مالی و غیر مالی سازمانهای بینالمللی و مؤسسات آمریکایی از کاهش جمعیت
باور «هر آن کس که دندان دهد نان دهد» ریشه در اعتقادات و ارزشهای مذهبی ما دارد و بر اساس آیات و روایات، سقط جنین گناهی نابخشودنی است؛ حال آنکه سیاستهای سازمان جهانی بهداشت تحت عناوینی چون تنظیم خانواده یا بهداشت باروری در برابر ارزشهای دینی ما ایستاده است و با طرح مسئلهی فقر و تأمین معاش، حتی سقط جنین را امری عادی جلوه میدهد؛ در حالی که دیدگاههای فلسفی سیاستهای جمعیتشناسی، که بر اساس بیدینی پایهگذاری شده، با دین اسلام در تضاد است.
با وجود این آمریکا، با مدیریت سیاسی در کشورهای اسلامی، آنها را به لزوم پذیرش و تقویت سیاستهای جمعیتی به منظور کاهش جمعیت متقاعد میسازد و از طریق مؤسساتی مانند آژانس رشد و توسعهی بینالمللی آمریکا (U. S. Agendy for International Developlent)، باث فایندر (path Finder) و همچنین سازمانهای بینالمللی همچون سازمان بهداشت جهانی، سازمان تغذیه و کشاورزی بینالمللی (فائو)، سازمان فرهنگی (یونسکو) و شورای جمعیتی هزینهی اجرای طرحهای کاهش جمعیت و تولید و توزیع وسایل پیشگیری از بارداری را تأمین میکند. از سوی دیگری نیز با نفوذ فرهنگی و تغییر ارزشهای جوامع اسلامی و نگاهی که دین ما به بحث بارداری و فرزندآوری دارد، هدف کاهش جمعیت در کشورهای اسلامی دنبال میشود.
این سیاستها و پشتیبانی مالی، اما علاوه بر آنکه نظر غرب را در جابهجایی منحنی جمعیت در کشورهای اسلامی تأمین میکند، با نفوذ فرهنگ غربی در جوامع اسلامی، خطر نابودی ارزشهای اجتماعی را که از دین اسلام سرچشمه میگیرد، با خود به همراه دارد و باعث میشود تا ارزشهای اجتماعی در چارچوب نظام بیدینی غرب شکل بگیرد.