مادر باید با تقوا باشد و مواظب باشد تا بواسطه ی بی تقوایی و شیر خود را آلوده نکند. مخصوصا در زمان شیردهی گناه را از زندگی خود دور کند. رابطه با خدا و رعایت مستحبات بر روی زندگی کودک اثر میگذارد
در شروع شیر دادن ذکر" بسم الله الرحمن الرحیم" را فراموش نکنید.
در هنگام شیر دادن به کودک نگاه کنید و با او حرف بزنید و در سخن گفتن به ایام شهادت و ولادت ائمه (ع) توجه کنید و نگران فهم کودک نباشید. مادری که می خواهد فرهنگ ساز باشد و فرهنگ اهل بیت(ع) را به کودک خود منتقل کند لازم است فرهنگ دین داشته باشد و با فرهنگ دین کودک را تغذیه و پرورش دهد.
صبر و آرامش، عصبانیت یا تند خویی، افکار سالم یا غیرسالم، گذشت و رأفت اسلامی یا لجاجت و انتقام گیری شما، همه و همه بر روی کودک تأثیر خواهد گذاشت.
پس آینده ی فرزندتان در گرو اعمال و برخورد شماست.در روزهای هفته با یاد معصومی که آن روز به نام وی منتسب شده غذا بپزید، کارهایتان را انجام دهید، غذا بخورید و به کودکتان شیر بدهید.این روزها همانطور که در ابتدای مفاتیح الجنان آمده است عبارتند از:
شنبه: حضرت رسول اکرم(ص)
یکشنبه: حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س)
دوشنبه: امام حسن (ع) و امام حسین(ع)
سه شنبه: امام سجاد(ع) و امام محمد باقر(ع) و امام جعفر صادق (ع)
چهارشنبه: امام موسی کاظم(ع)، امام رضا(ع) ، امام محمد تقی(ع) و امام علی النقی(ع)
پنج شنبه: امام حسن عسگری(ع)
جمعه: امام زمان(عج)و خلاصه بر اساس سفرش پیامبر(ص) و وصیت آن حضرت، قرآن و ذکر و یاد اهل بیت علیهما سلام و دعای فرج برای حضرت ولی عصر (عج) را سرلوحه ی تمام کارهای خود قرار دهیم.
شکر الهی را در پایان شیردهی و غذا دادن به کودک فراموش نکنید.و در نهایت، همه این کارها را برای خداوند و به عنوان پرستش الهی انجام دهید تا به یقین برسید.