نشانه های کودک لوس به شرح زیر است:
1- توقع توجه بیش از حد: کودک لوس انتظار دارد که بیش از به او توجه شود( مخصوصا در حضور دیگران). بکوشید زمانی که در این اندیشه نیست، بیشتر به او توجه کنید تا نیاز عاطفی اش بر آورده شود؛ اما زمانی که انتظار توجه دارد به او بی توجهی کنید.
2- در خواست های غیر منطقی و افراطی: او دایم در خواست دارد و توجه نمی کند که امکان پاسخگویی برای شما وجود دارد یا نه؛ بدین جهت هنگام آشپزی یا زمان فعالیت های دیگر شما خواسته ای را مطرح می کند و بر آن اصرار می ورزد. در چنین موقعیتی از روش "سوزن گرامافون گیر کرده" استفاده کنید؛ یعنی یک جمله( وقتی کارم تموم شد) را بعد از هر بار تقاضای او تکرار کنید. توجه داشته باشید که تسلیم گریه یا قشقرق او نشوید.
3- بد خلقی و ناله برای هر چیزی: کودک لوس برای رسیدن به خواسته هایش بد خلقی و ناله می کند. در چنین موقعیتی، برای سنین پایین از روش حواس پرت کردن استفاده کنید و برای سنین بالاتر استدلال بیاورید و اگر نپذیرفت از اصل خاموشی استفاده کنید.
4- حرکات بدنی خاص: کودک لوس، انگشتانش را به هم می بافد؛ لبهایش را غنچه می کند و صدایش را می کشد. همین که نشانه های آغازین را مشاهده کردید، فعالیت های مثبتی مانند شعر خواندن، سرود یا آیه و روایتی را که آموخته اید را جایگزین کنید.